Programme for the reinstatement of the peregrine falcon Falco peregrinus peregrinus in Poland - Wiśniewski, Grzegorz (Muzeum i Instytut Zoologii PAN, 1995)
Referat wygłoszony na Międzynarodowym Sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" Bibliogr. p. 75 P. [73]-78 24 cm Abstract in Polish Referat wygłoszony na Międzynarodowym Sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" Bibliogr. s. 75 S. [73]-78 24 cm Streszcz. pol.