Programme for reintroduction of the peregrine falcon Falco peregrinus in the Moscow region - Flint, Vladimir Evgen'evič (1924–2004); Sorokin, Aleksandr Grigor'evič (Muzeum i Instytut Zoologii PAN, 1995)
Referat wygłoszony na Międzynarodowym Sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" P. [71]-72 : ill. 24 cm Abstract in Polish. Taxa in Latin Referat wygłoszony na Międzynarodowym Sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" S. [71]-72 : il. 24 cm Streszcz. pol. Nazwy taksonów także w jęz. łac.