Remarks on systematics and the sources of variation i Falco peregrinus : the relevance to the reintroduction of falcons into Poland - White, Clayton M. (1936– ); Ambrose, Robert E.; Longmire, Jonathan L. (Muzeum i Instytut Zoologii PAN, 1995)
Referat wygłoszony na Międzynarodowym Sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" Bibliogr. p. 39-40 P. [31]-41 : ill. 24 cm Abstract in Polish. Taxa in Latin Referat wygłoszony na Międzynarodowym Sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" Bibliogr. s. 39-40 S. [31]-41 : il. 24 cm Streszcz. pol. Nazwy taksonów także w jęz. łac.