Pietropawłowsk. Rodzina kupiecka - Dybowski, Benedykt (1833-1930) ?; Dybowski, Benedykt (1833–1930) ?
Monochromatic phot. 10x14,7 cm sheet 12,5x17,5 cm Title supplied by cataloger On the reverse : "Dr B Dybowski / Mieszkanki Pietropawłowska / Rodzina kupiecka / Matka i dwie córki" Fotografia monochromatyczna 10x14,7 cm na tekturce 12,5x17,5 cm Tytuł nadany przez katalogującego Na rewersie odręczny opis : "Dr B Dybowski / Mieszkanki Pietropawłowska / Rodzina kupiecka / Matka i dwie córki"