Pietropawłowsk. Cerkwie - Dybowski, Benedykt (1833-1930) ?; Dybowski, Benedykt (1833–1930) ?
Monochromatic phot. 10,6x16,4 cm Title supplied by cataloger Description on reverse : "Trzy cerkwie w Pietropawłowsku" Fotografia monochromatyczna 10,6x16,4 cm Tytuł nadany przez katalogującego Na rewersie opis ręką B. Dybowskiego : "Trzy cerkwie w Pietropawłowsku"