Pietropawłowsk. Szkoła - Dybowski, Benedykt (1833-1930) ?; Dybowski, Benedykt (1833–1930) ?
Monochromatic phot. 10x14,8 cm sheet 12,5x17,5 cm Title supplied by cataloger Description on reverse : "Szkoła dla dzieci / w Pietropawłowsku/ na Kamczatce/ Budowa z desek - przywiezion[?] z StFran[?]" Fotografia monochromatyczna 10x14,8 cm na tekturce 12,5x17,5 cm Tytuł nadany przez katalogującego Na rewersie opis ręką B. Dybowskiego : "Szkoła dla dzieci / w Pietropawłowsku/ na Kamczatce/ Budowa z desek - przywiezion[?] z StFran[?]"