Pietropawłowsk. Widok miasta od strony zatoki - Dybowski, Benedykt (1833-1930) ?; Dybowski, Benedykt (1833–1930) ?
Monochromatic phot. 10x14,8 cm sheet 12,5x17,5 cm Title supplied by cataloger Cyrillic description under photo : "Petropavlovsk" On reverse : "Dr B Dybowski / Pietropawłowsk / w porze letniej" Fotografia monochromatyczna 10x14,8 cm na tekturce 12,5x17,5 cm Tytuł nadany przez katalogującego Pod zdjęciem opis cyrylicą : "Petropavlovsk" Na rewersie odręczny opis : "Dr B Dybowski / Pietropawłowsk / w porze letniej"