Pietropawłowsk - Dybowski, Benedykt (1833-1930) ?; Dybowski, Benedykt (1833–1930) ? (1979)
Monochromatic phot. 12x16,8 cm Title supplied by cataloger Description under photo : "Miasto Portowe Pietropawłowsk na Kamczatce" On reverse : "Miasto Pietropawłowsk widziane z gór oka / -lajacych 1879" Fotografia monochromatyczna 12x16,8 cm Tytuł nadany przez katalogującego Pod zdjęciem odręczny podpis Jana Kalinowskiego : "Miasto Portowe Pietropawłowsk na Kamczatce" Na rewersie opis ręką B. Dybowskiego : "Miasto Pietropawłowsk widziane z gór oka / -lajacych 1879"