Die Entdeckung des Kaiser-Franz-Joseph-Landes : die österreichisch-ungarische Nordpolexpedition 1872-74 - Payer, Julius (1842–1915). Autor; F. A. Brockhaus. Wydawca (F. A. Brockhaus, 1929)
158, [2] pages, [16] pages of tables, [1] table of tables : pictures 20 cm Gothic font 158, [2] strony, [16] stron tablic, [1] karta tablic : ilustracje 20 cm Czcionka gotycka