Crònica legislativa de la Unió Europea. Segon semestre de 2018 - Torras Estruch, Antoni (Escola d'Administració Pública de Catalunya, 2019)
El text recull les principals disposicions sobre els usos, els drets lingüístics i el règim jurídic de la llengua publicades al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) de l’1 de juliol al 31 de desembre de 2018. L’ordre en què apareixen les disposicions esmentades és el que s’estableix cronològicament al DOUE. Les sigles EEE corresponen a l’Espai Econòmic Europeu, àrea d’integració comercial que associa en un únic mercat interior la UE amb Noruega, Islàndia iLiechtenstein. The text includes provisions on the uses, the linguistic rights and the legal system of the language published in the Official Journal of the European Union (OJEU) during the second half of the year (between July and December 2018). The order of the provisions cited is that in which they have been published in the OJEU. The acronym EEA corresponds to the European Economic Area, an area of commercial integration which unites the EU with Norway, Iceland and Liechtenstein in a single internal market. El texto recoge las principales disposiciones sobre los usos, los derechos lingüísticos y el régimen jurídico de la lengua publicadas en el Diario Oficial de la Unión Europea (DOUE) del 1 de julio al 31 de diciembre de 2018. La orden en que aparecen las disposiciones mencionadas es lo que se establece cronológicamente en el DOUE. Las siglas EEE corresponden al Espacio Económico Europeo, área de integración comercial que asocia en un único mercado interior la UE con Noruega, Islandia y Liechtenstein.