„Pangarau“ – matematička aplikacija - Marković, Daniel (Veleučilište u Rijeci. Poslovni odjel. Poslovni odjel, Odsjek Rijeka., 2016)
Ovaj rad predočava koji programi su potrebni za izradu aplikacije za mobilne uređaje, programi su navedeni u terminološkom sustavu. Prikazuje svrhu i analizu aplikacije pomoću diagrama i slika, svaki diagram je objašnjen i slike su pomoć pri pračenju teksta i analize. Prikazano je i oblikovanje aplikacije korak po korak, od samog početka do kraja. Objašnjena je i logika koja tvori samu aplikaciju, svaka mogućnost aplikacije je detaljno objašnjena i popraćena primjerima. Izrada aplikacije sadrži način i objašnjene korake izrade, te funkcije koje aplikacija sadrži. Rad sadrži primjer korištenja aplikacije i objašnjenje svih mogućnosti, te sami zaključak u kojem su navedena moguća poboljšanja i vremenski utrošak za izradu.