To stater, ett økosystem. Norske utfordringer mot en økosystembasert forvaltning av hele Barentshavet. - Moldestad, Mari Ytrehus (2014)
Denne oppgaven tar sikte på å forklare hvordan Norge arbeider for å få Russland med på en helhetlig økosystembasert forvaltning av Barentshavet, og hvilke utfordringer Norge møter i dette arbeidet.