Dokumentation av produktionsresultat i ekologisk mjölkproduktion i norra Sverige
Projektets syfte ska vara: * Att omsätta i Öjebyn-projektet erhållna resultat i praktisk handling. * Att redovisa vilka produktions- och ekonomiska resultat man kan uppnå i ekologisk mjölkproduktion i praktiken i norra Sverige. * Att visa på betydelsen av tvärfacklig rådgivning där man utgår från gården förutsättningar. * Att identifiera och beskriva lämpliga demonstrationsgårdar att visa upp vid rådgivning och kurser. * Att identifiera problemställningar för fortsatt utvecklingsarbete.