Omlegging til økologisk melkeproduksjon på gården Frihetsli i Troms - Vittersø, Helge; Strøm, Turid (Norsk senter for økologisk landbruk, 1996)
Rapporten inneholder registeringer som er utført i forbindelse med 30 bruks-prosjektet og Gårdsstudieprosjektet på gården Frihetsli i Målselv kommune i Troms. Gården ligger i et område hvor man nærmer seg grensa for hvor det er mulig å drive landbruk, med rundt 120 vekstdøgn og under 300 mm nedbør i året.