Skill & love share v Čechách aneb Buďte každý den o něco lepší - Losekoot, Michelle (2013)
Všichni si asi pamatujete, že studium jakékoliv školy byl strašný vopruz. Obecně nám náš vzdělávací systém vryl do paměti, že učení je mučení. Já vám dokážu, že není. Existují projekty, díky kterým se budete učit rádi a díky kterým dokonce zjistíte, že vy sami máte několik znalostí či dovedností, které můžete předávat dál. Skillshare projekty jsou budoucnost vzdělávání a já s Naučmese.cz vám vysvětlíme proč.