Ernæring og habitatbruk hos sik (Coregonus lavaretus) og røye (Salvelinus alpinus) i Aursunden - Westberg, Tron Steffen (Institutt for biologi, 2012)
Sik (Coregonus lavaretus) dominerte i littorale- og littorale habitater. Røyr hadde størst utbredelse i profundale habitater. Artene viste betydelig næringsoverlapp.