Rana Blads nett-tilbud av visuelle reportasje i en participatory media kontekst - Berg, Mariell Christin (2014)
NORSK: Denne oppgaven tar utgangspunkt i Rana Blad som er lokal avis i Mo i Rana som ligger i Nordland. Dette er en oppgave som baserer seg på Rana Blads utviklingen av visuelle reportasjer ved bruk av participatory media, det vil si at brukerne er en del av produksjon og publikasjon av mediebidrag. Dette med tanke på etikk og moral i forhold til innholdet som brukerne bidrar med. ENGLISH: This paper is based on Rana Blad’s development within visual reportage with the use of participatory media. Rana Blad is a local newspaper in Mo i Rana which is in located Nordland and participatory media is the concept that the users are part of the production and publication of media. The development with participatory media is explored with the focus on ethics and morals around the content that the users contribute.