Beredskapsarbeid på Svalbard - tillit og trygghet - Westgaard, Susanna Caspari (Nord universitet, 2023)
Master i samfunnsvitenskap med fordypning i samfunnsikkerhet og terrorismestudier - Nord universitet 2023