Strategiene som gir lønnsomhet i Bodø-bedriftene. Nøkkelfaktorer innen styring og design av virksomheter i privat og offentlig næring - Sivertsen, Ingrid B.; Løvold, Johan A. (Nord universitet, 2022)
Master in Business Administration (MBA) - Nord universitet 2022