«For pasienten er det viktigere å bli operert enn å stå på venteliste» - En studie av operasjonskapasiteten ved Universitetssykehuset Nord-Norge - Olsen, Eirin; Winther, Anne-Berit (Nord universitet, 2022)
Masteroppgvae i helseledelse (Emba) - Nord universitet 2022