Kald fred i Arktis? - Hvordan kan russiske responser på vestlig militær aktivitet i Arktis forstås? - Nilsen, Karoline (Nord universitet, 2022)
Master i samfunnsvitenskap med fordypning i internasjonale relasjoner - 2022