Constraint induced språkterapi (CIST) - praktisk erfaring med metoden - Kjørsvik, Marita; Utne, Cathrine Østebrød (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i logopedi - Universitetet i Nordland, 2015