Talen hos norske fireåringer. En normering av testverktøyet SVANTE-N for artikulasjons- og nasalitetsvansker - Olsen, Julie Wilsgård; Tråen, Synne Nørstegård (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i logopedi - Universitetet i Nordland, 2015