Lærer under lupen. Hvordan kommer den tause kunnskapen til uttrykk i relasjoner mellom lærer og elev - Hjerpås, Barbara (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i praktisk kunnskap - Universitetet i Nordland, 2015