Lærer med tenkepause. Brikker i et skolepolitisk vakuum i lys av det stille i eleven - Eilertsen, Gerd (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i praktisk kunnskap - Universitetet i Nordland, 2015