En emosjonell vandring i kupert landskap - en metasyntese om pårørendes relasjonelle erfaringer når et eldre familiemedlem må flytte i sykehjem - Holand, Thomas (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i klinisk sykepleie - Universitetet i Nordland, 2015