Fysisk aktivitet som et hjelpemiddel for sunne og selvstendige eldre lengst mulig. En kvalitativ studie om eldres opplevelser og erfaringer av deltakelse i Aktiv Hverdag - Wieteczka, Malgorzata Maria (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i idrett - Universitetet i Nordland, 2015