Variert undervisning i matematikk. En kvalitativ undersøkelse av arbeidsformer i matematikk på grunnskolens mellomtrinn og ungdomstrinn - Svensli, Karoline (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2015