Jeg bruker å tenke på at jeg klarer det jeg bestemmer meg for. En narrativ studie med tre elever som har lyktes i videregående skole med psykiske utfordringer - Øien, Sissel (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2015