Et spennende klasserom med bruk av Numicon i matematikkundervisningen. Et feltarbeid med fokus på arbeid med Numicon og forebygging av matematikkvansker - Homola, Birgit Millerjord (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2015