Vi bruker ikke noe PC eller sånt i Eritrea, så da blir det litt vanskelig. En kvalitativ undersøkelse om tilpasset opplæring og identitetsdannelse på ungdomstrinnet - Jenssen, Kristina Sophi; Danielsen, Ranja (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2015