Klasseledelse: etablering av en kultur for trivsel og sosial utvikling på helsefagarbeider VG2 på Bodø videregående skole - Gullvik, Bård Yngve (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2015