Alternativ til tvangsplassering. Vurderinger knyttet til tiltak for ungdom med alvorlige atferdsvansker - Wang, Bodil (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i sosialt arbeid - Universitetet i Nordland, 2015