"Vi er jo på en måte på opplæring" - et ungdomsperspektiv på forventninger i overgangen til voksenlivet - Stjernen, Karen Lovise Dillern (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i sosialt arbeid - Universitetet i Nordland, 2015