Kvinner og sykefravær. "Jobben er jo noe jeg egentlig burde klare ." En studie av kvinners opplevelse av eget sykefravær - Bergan, Wayni Maylin (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i sosialt arbeid - Universitetet i Nordland, 2015