Utviklingen i norsk personalledelse og HR - motebølge eller havblikk? - Liknes, Ben-Sigvald; Liknes, Else-Margrete (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i personalledelse - Universitetet i Nordland, 2015