Lokale lønnsforhandlinger for lærere i videregående skole - fra trynetillegg til jakten på gode kriterier? Case Nordland fylkeskommune - Einvik, Therese (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i personalledelse - Universitetet i Nordland, 2015