Messedeltakelsens rolle ved utvikling og økning av kundelojalitet. En casestudie av Gjensidige Forsikring ASA - Evjen, Iris Jeanett Karstensen (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015