Risikostyring og internasjonalt konkurransefortrinn - videreutvikling av en risikostyringsmodell - Lillejord, Benedicte (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015 Sperra for utlån til 2020-06-29