Turistdestinasjoners merkepersonlighet: en empirisk studie av Hurtigruten - Thonhaugen, Anja Johnsen; Nilssen, Karoline (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015