Strategisk satsing på lokale bedrifter gjennom regional næringsforening: konflikthåndtering eller økonomisk samarbeid? - Avdic, Dino (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i energy management - Universitetet i Nordland, 2015