Hva påvirker til innovasjon i opplevelsesbasert reiseliv, i en avsidesliggende destinasjon som Svalbard? - Strand, Thomas; Ellingsen, Fredrik (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015