Åpen samarbeidsdrevet innovasjon – en studie av kunde- og nettverksdrevet innovasjon i opplevelsesturisme - Martinsen, Charlotte Gerhardsen; Larsos, Christina Ringvall (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015