Det aktive eierskapet i det norske næringslivet. Kapital, kompetanse eller begge deler? - Olsen, Viktor; Salamonsen, Jarl Richard (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi – Universitetet i Nordland, 2015