"En ekstremt god opplevelse" - hvordan nettverk og innovasjon bidrar til profilering av musikkfestivaler - Ilvang, Helene; Solli, Lisa E. (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2015