Hvordan kan lokale SMBer øke sin kundebase gjennom utviklingen av dynamiske kapabiliteter i et samarbeid med en hjørnesteinsbedrift? - Aakre, Jørgen; Walseth, Peter Eide (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2015