Verdienes verdi : verdibasert ledelse hos fylkesmannen i Nordland - Alvenes, Hilde Lise; Nilsen, Øyvind (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i personalledelse - Universitetet i Nordland, 2015