Hestekrefter i skolen : en kvalitativ studie om bruk av hest som pedagogisk ressurs til elever med psykososiale vansker - Uteng, Anne Lena Pettersen (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i tilpassa oppæring - Universitetet i Nordland, 2015