Helhetlig rehabilitering i kommunal regi. Kommunale aktørers "oversettelse" av helhetlig rehabiliteringspolitikk - Lunde, Bente Vibecke (Universitetet i Nordland, 2015)
Avhandling (Ph.D.) – Universitetet i Nordland, 2015