Vridninger på etterspørselen etter ferge- og hurtigbåtreiser ved innføring av nytt fergetakstsystem - Birkeland, Petter; Mathisen, Terje Andreas (Høgskolen i Bodø, 2015)
Studentarbeid - Høgskolen i Bodø, 2002 Studium: Siviløkonomutdanningen. Logistikk og transportøkonomi